Bra saker

Det går bra nu

Det har hänt en del sen jag skrev sist, vilket möjligen är ett tecken på att jag borde uppdatera oftare. Jag har hunnit bli ett år äldre; vi har äntligen, efter två veckor (!) utan kyl och frys, fått ett nytt kylskåp; jag har flyttat till ett nytt fint kontor med nya människor och fin utsikt; Halloween har kommit och gått; och jag och Isaiah har firat 6 månader som gifta. 
Men det bästa av allt är ändå detta: jag har blivit befordrad och erbjuden delägarskap i webbdesignbyrån jag har jobbat för i ganska exakt ett år. Det sägs ju att slit lönar sig, och det är så himla fint att få konkret bevis (och dricka champagne!) på det. Och efter årets sämsta vecka känns det verkligen som att jag förtjänar det. 2010 har härmed officiellt återerövrat titeln som bästa året nånsin.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *