Uncategorized

Övergripande uppdatering

Om jag kör en liten snabbgenomgång av vad jag gjorde förra veckan kanske ni förstår varför jag knappt hinner uppdatera (och varför jag suger på att bocka av den där listan).

1. Jobba, jobba, jobba. Eftersom förra veckan var Thanksgiving-vecka, och därmed bara tre jobbdagar lång, fick jag helt enkelt se till att göra klart 40 timmars arbete på 24 timmar. Puh!

2. Repa. Måndag var första repet med mitt nya band. Mitt första nya band på två år som faktiskt känns som att det kan leda någon vart och inte bara rinna ut i sanden. Än så länge är det jag på bas, Tony på gitarr och Ricky på trummor. Pepp!

3. Rida. Både fredag och söndag faktiskt. Jag har även hunnit med att bli erbjuden att få ta över en tränad hopphäst – Arab till på köpet – helt gratis, men det finns det ju inte en chans i världen att jag skulle ha tid med hästägande, så jag tackade nej. Den 14-åriga hästtjejen inom mig gråter fortfarande över detta.  

4. Fira Thanksgiving. Eller “fira”, snarare. Men får man vara ledig från jobbet och sitta ute i solen hela dagen  på en altan med utsikt över Stilla Havet och äta snorgod hemlagad pasta och dricka ett glas vin så är i alla fall jag beredd att fira nästan vilken högtid som helst.


5. Leka. I onsdags åkte vi lite spontant ner till San Diego och gick på Dave & Busters, som är en bar och arkadhall för vuxna. Där kan man köra motorcykelsimulator och skjuta zombies och dricka öl, så det gjorde vi. 


6. Åka på roadtrip. I fredags packade jag och fyra fina vänner våra väskor och tog en biltur till San Bernadino County, öster om Los Angeles, för att spendera en natt på hotell och åka på bilträff nästa morgon. En av oss var med i pinuptävlingen – vi andra drack mest öl och tittade på fina bilar och frös nästan ihjäl, eftersom San Bernadino är halvvägs upp i bergen och där är det SNÖ så här års. Vi lyckades även med konststycket att bli utslängda från hotellrummet eftersom vi förde för mycket liv (vi skrattade för högt och mycket för att den äldre mannen i rummet bredvid skulle trivas, tydligen). Men vi fick ett nytt rum med bättre grannar, och skrattade ännu mer och högre åt precis ingenting ungefär halva natten.


7. Hänga. Söndag är ju som sagt couple’s night, och gårdagen var inget undantag. Vi var alla för trötta för att laga mat, så vi beställde pizza och drack Black Velvet och pratade skit om folk vi inte gillar och kollade på näst sista avsnittet för säsongen av The Walking Dead.

8. Gå på bio. I skrivande stund är jag just hemkommen från att ha sett Burlesque med min man och våra vänner. De andra smugglade in öl och burritos i biosalongen – vi nöjde oss med popcorn och vatten.  

Sen var det nog en del annat också, som mat och shopping och klappa katterna. Och den kommande veckans schema ser om möjligt ännu mer hektiskt ut. Jag ska hinna med att jobba, lära mig en ganska komplicerad basgång innan onsdagens rep, repa, få en försenad födelsedagstatuering, sy en outfit till fredagens event, delta i fredagens event (mer om detta senare, möjligen, om jag hinner), sätta ihop ett dansnummer till på lördag, födelsedagsfest på lördag, ridning, spelkväll och säsongsavslutning av The Walking Dead på söndag. Ni får helt enkelt förlåta min sannolika frånvaro. Jag förstår inte hur folk hinner med att både blogga och ha ett liv.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *