Uncategorized

Day 13 – This week

Måndag: Skulle åkt ner till San Diego efter jobbet för en efterlängtad tatueringstid, men vi fick omboka av olika anledningar. Så jag och Isaiah köpte julgran, hyrde film och åt middag i soffan istället. Såg “Elf” med Will Ferrell. Sen satte vi upp julgranen, som är en kritvit plastgran, och tittade på medan katterna försökte bestämma sig för det roligaste sättet att demolera en julgran.

Tisdag: På jobbet visade det sig att jag inte var den enda som hade sett “Elf” kvällen innan, så det blev plötsligt stora Will Ferrell-citatdagen. Allt från “I love lamp” till “cotton-headed ninnymoggins”. Hela dagen.

Onsdag: Repade med nya bandet. Eller, det var mer en jam session än ett rep, eftersom hela replokalen var full med folk som ville vara med och spela. Vi var två trummisar, tre gitarrister och så jag på bas. Och ett gäng till som bara satt och kollade. Efteråt satt vi kvar i repan och drack öl och spelade poker i ett par timmar. Jag kammade hem storpotten i Texas hold ’em. Synd bara att vi inte spelade om riktiga pengar.

Torsdag: Gjorde inte så mycket. Jobbade, shoppade lite, åt samma sak till middag som i måndags, såg “Eat, Pray, Love”, och gick och la mig tidigt.

Fredag: Idag alltså. Om ett par timmar ska vi iväg på årets stora julmiddag med jobbet. Det blir mexikansk mat och fylleslag, om jag känner mina kollegor rätt. Vi är även bjudna på ett Ugly Christmas Sweater-party som vi kanske tittar in på efter middagen. Fast vi har inga fula jultrojor, så jag vet inte om de släpper in oss.

Lördag: Tidigt imorgon bitti är det roadtripsdags igen. Jag och fyra vänner tänkte bege oss upp till Los Angeles och Mooneyes årliga bilträff. Vi åker tidigt för att inte missa dragracen, som startar redan vid 8 på morgonen. Det blir en heldag utomhus bland fina bilar och motorcyklar, vilket låter himla trevligt eftersom det enligt väderleksrapporten ska bli 26 grader imorgon.

Söndag: Ridning på morgonen i vanlig ordning. Kanske köpa lite julklappar efter det. Och så couple’s night på kvällen. Eftersom The Walking Dead hade säsongsavslutning förra veckan blir det nog middag och sällskapsspel snarare än zombieserier. Men det kan ju vara trevligt det med.

0 Comments

 • Parksoffan

  Din Lördag var så mycket bättre än min.. snö och -5

  Fasiken, jag har en svag sida för usa och just då kalifornien.
  Någon slags romantisk bild av just sol, lite surf och hot-rods.

  Det verkar så enkelt på nåt vis.
  Vilket det såklart säkert inte är..

  Släng upp en bild ifrån träffen så jag får drömma lite!

 • CINDERALLEY

  Jag håller med – den romantiserade bilden av Kalifornien är en av de största anledningarna till att jag flyttade hit, och den är faktiskt inte så långt från sanningen. Det ÄR enklare att hantera livets missöden när solen alltid skiner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *