Uncategorized

En tisdagskväll

Det åskar ute. Det har regnat oupphörligt i fyra dagar, vilket enligt rykten motsvarar ungefär halva Kaliforniens årsnederbörd. Idag läste jag någonstans att det har varit över 160 bilolyckor bara i San Diego under de här dagarna, eftersom vägarna här inte är byggda för regn, och eftersom folk här inte förstår konceptet vattenplaning. Det var längesen jag såg så här mycket regn. Jag har hunnit glömma hur jobbigt det är att inte kunna gå ut utan att bli blöt, och hur deprimerande det är att inte se sol på hela dagen.

Men det kunde ändå vara värre.

Jag har tagit ut exakt två dagars semester det här året, vilket innebär att jag har lite att ta av såhär fram emot  årsskiftet. Därför jobbar jag inte mer den här veckan, och det är ganska skönt som omväxling. Katterna ligger i en hög på golvet och slickar varandra i öronen. Isaiah har gått och lagt sig eftersom han känner sig “sjuk” – fast jag tror mest att det är regnmelankoli. Jag sitter uppe och lyssnar till regnsmattret.

Vi såg just om True Romance, som kanske är en av de bästa filmerna någonsin. Jag upptäckte att bergochdalbanan de sitter i när Clarence övertygar Elliott om att köpa hans coke är samma bergochdalbana vars kö jag svimmade i i somras. 
Jag har en hög med 11 böcker på mitt nattduksbord. Nu går jag och lägger mig.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *