Uncategorized

Nä, nu kan jag inte hålla mig längre…

Om ett par veckor är det Alla Hjärtans Dag, och det kan man ju tycka vad man vill om – själv tycker jag att det är en ganska fånig högtid, men det är i alla fall en ursäkt att få skämma bort sin käresta med fina presenter som man annars kanske inte skulle köpt, och jag spenderar gärna pengar på att göra folk jag tycker om glada, så det passar mig fint. Nu har jag fixat en så himla bra och fin och spännande Valentines-överraskning åt Isaiah, och jag vill så gärna säga mer än så, men han läser bloggen ibland med Google Translate och jag vill inte förstöra överraskningen. Så ni får också hålla er till tåls ett par veckor, sen lovar jag att berätta allt om den bästa presenten någonsin.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *