Uncategorized

Sånt man gör på vintern

Jag och Isaiah har äntligen varit tillsammans tillräckligt länge för att börja skapa traditioner tillsammans. Vi träffades precis runt årsskiftet förra året, och den nionde januari firade vi hans födelsedag genom att åka upp till bergen och åka snowboard. Imorgon fyller han år, igen, och vi skapar tradition genom att köra till Bear Mountain och åka bräda tidigt imorgon bitti.

Jag har åkt skidor och snowboard i hela mitt liv, ända sen jag lärde mig att gå själv. Det har ganska länge varit något av en överlevnadsteknik – att hitta en sak som faktiskt är positiv med snö och vinter när man bor i ett land där vintern är så lång och kall att det inte funkar att bara gå och vänta på en sommar som ändå aldrig kommer. Nu bor jag ju inte i det kalla landet längre, men en av alla saker jag älskar med Kalifornien är det faktum att man kan ligga och steka på stranden och åka skidor i bergen på samma dag och i samma delstat. Det tar bort lite av dumheten i att åka till snön frivilligt – när jag börjar frysa kan jag ju bara åka hem till San Diego igen.

Så här såg det ut förra året:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *