Uncategorized

3 saker jag funderar över just nu:

1. Den senaste veckan har jag drömt om död och förruttnelse nästan varje natt, och vaknat mer utmattad än jag var när jag gick och la mig. Det är extra dålig tajming eftersom jag är ensam på kontoret den här veckan och gör två personers heltidsjobb istället för bara mitt eget. Jag undrar om överkonsumtion av Law & Order: Special Victims Unit kan ha något med saken att göra.

2. Jag kan tycka att det är märkligt att Niotillfem flyttade till New York och fortsatte umgås med EXAKT samma människor som i Stockholm. Förstår inte riktigt poängen med att flytta till ett nytt land utan att fullt ut vilja ta del av den nya kulturen och de förbindelser den i bästa fall för med sig. Om jag bara ville umgås med svenskar skulle jag bo kvar i Sverige.

3. Var tog 2010 vägen? Det gick ju så jäkla snabbt.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *