Uncategorized

Förkylningen från helvetet

Jag jobbar på ett väldigt litet kontor och delar utrymme med fyra personer. Två av dem har nyligen varit sjuka, och igår vaknade även jag upp med förkylningen från helvetet. Idag har jag feber och ligger hemma i soffan utan energi och snorar och hostar. Samtidigt är min mor, som jag inte har träffat på nästan ett år, på väg till San Diego, och jag orkar knappt stå upp. Dessutom ska det regna i helgen. 

Livet – Sanna: 1-0.

0 Comments

 • Ulf

  kom igen tjejen – snart är du på benen! mamsen tar hand om dig så blir du frisk i ett nafs.

  brorsan oh pappan njuter av snöfall i Zermatt – imorgon blir det skidor. Jippie

  Krya på dig, alltså!!

 • CINDERALLEY

  Har sett bilder på Facebook, ni verkar ha det hur fint som helst!

  Förkylningen håller i sig, men nu har jag vant mig vid den så det är inte så farligt längre 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *