Uncategorized

Katy, Betsey och jag

Jag köpte en ny plånbok idag. Det kan tyckas vardagligt och ointressant, men för mig är det ett stort steg, eftersom jag har haft samma plånbok sen jag var 8 år. Min gamla plånbok fick jag från Pollux hästbokklubb för 16 (!) år sen, och den har tjänat mig troget ända sen dess. Det senaste året har den dock börjat bli lite naggad i kanterna, och blixtlåset till myntfacket har gått sönder, och locket börjar sakta lossna. Så en ny plånbok har börjat bli mer och mer angeläget, och idag hittade jag äntligen den perfekta. En svart glänsande i läderimitation och med gulddetaljer, från Betsey Johnson.  
Ny och gammal
När jag skulle betala frågade damen i kassan mig hur många gånger om dagen folk säger att jag ser ut som Katy Perry. Jag skrattade lite ansträngt och svarade att det händer lite för ofta (till exempel här, här och här), men att jag tar det som en komplimang. Vilket inte är helt sant. Jag är så jäkla trött på Katy Perry.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *