Uncategorized

Kom och köp! Micket billigt!

Nu säljer jag min fina Dolly. Har nämligen köpt en ny bil. Any takers?

Och on an unrelated note så undrar jag lite var ni har tagit vägen. Jag ser ju att ni läser, och att det till och med är fler av er än vanligt här på sistone. Kan ni inte säga hej så jag inte känner mig så ensam här på bloggen?

0 Comments

 • Fiat

  Jamen hej! Jag upplever samma sak i min blogg. Fler läsare men färre kommentarer. Har å andra sidan blivit rätt slapp på att kommentera själv.

  Tjusig bil för övrigt. Under andra geografiska omständigheter kanske jag hade lagt ett bud!

 • CINDERALLEY

  Fiat: Vad konstigt, jag undrar vad det beror pa. Vi kanske bara har skrivit helt ointressanta saker pa sistone? Jag ar pinsamt dalig pa att kommentera pa folks bloggar, borde skarpa mig.

  Alskar den har bilen, kommer att sakna henne.

 • Ulf

  Det har väl varit lite väl mycket Kalifornisk dekadens på sistone 😉
  Men heja heja, vi läser ju så gärna din blogg!
  F.ö. tror jag (vet jag) att Fil Dr innan 30 är en möjlighet för dig. T.o.m. lättare än mellan 30-40!
  Go for it!!!!

 • CINDERALLEY

  Ulf: Jaja, jag vet att du bara vill att jag ska skriva om politik och litteratur, men da har du nog kommit till fel blogg 🙂

  Jag vet bara inte om jag ar sa sugen pa att saga upp mig fran jobbet och satta mig i skolbanken pa heltid igen. Inte annu. Om 10 ar, kanske.

 • Älvan

  Hej!

  jag prenumerar på din blogg, har faktiskt följt dig på bilddagboken ett tag och följer dig här med. tycker det du skriver är intressant och det är spännande och se hur du som svensk och pinup tattoo intresseras lever i USA:) har själv likadana intressen fast jag bor här i sverige haha. Jobbar natt så din blogg får tiden att fördriva 😉 *måste själv bli bättre på att kommentera…

 • Emelie

  Tja Sanna, läser din blogg några gånger i veckan. Kul att skriver lite om hästar nu också, visste inte riktigt hur det var med engelsk vs westernridning där borta? Själv har jag ju kört båda en massa år, men tyvärr inte längre. Om du inte är öppen för westernridning kan jag starkt rekommendera det, eller, i varje fall då det är sammankopplat med en mer naturlig inställning till hästhållning. Min erfarenhet är att westernridningen i Sverige är mer vettig än vad synen på hästar är inom den "vanliga" engelska stilen… Lite nh-tänk sådär. Dock kan jag ju tänka mig att det finns idioter inom båda läger, men westernridning är lite mer på hästens villkor enligt min erfarenhet, i Sverige då.

 • CINDERALLEY

  Alvan: Hej och vad roligt att du kommenterar, hoppas du fortsatter med det 🙂

  Anna Zentine: Hej fran en gammal Hasselbytjej 🙂

  Gunnie: Vi langtar!

 • CINDERALLEY

  Emelie: Ja, jag laser en del tidningar inriktade pa westernridning, och det ar mycket prat om "horsemanship" dar vilket jag uppskattar. Jag har dock alltid ridit engelskt och tanker nog fortsatta med det i alla fall ett tag till… aven om westernridning nog ar mer populart an engelskt i USA, och om det ar nagonstans man borde prova det sa ar det har.

 • Pia

  Hej!
  Jag tittar in här när andan faller på, men absolut inte för ofta. Då blir det ju så lite åt gången. Jag vill att läsningen av din blogg ska vara som att ta fram en bra bok på helgen, när man har massor med tid, och bara sitta och mysa. Inte vill man då bara läsa en sida 😉 Jag drömmer mig bort och är lite avis på ditt liv i solen. Du verkar ha det så gött!

 • CINDERALLEY

  Pia: Men vilken fin kommentar, TACK! Och jag forsoker uppdatera i alla fall en gang om dagen, men ibland racker tiden helt enkelt inte till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *