Uncategorized

Today is a holiday invented by greeting card companies to make people feel like crap.

Hörrni, det här med Alla Hjärtans Dag. Jag står fast vid att det är ett fånigt koncept, men samtidigt kan jag tycka att en megakommersiell högtid som hyllar kärleken känns mer sympatiskt än en pseudokristen ursäkt att lägga presenter under en gran. Men det kan ju bero på att detta var min första Alla Hjärtans Dag som nygift, och det gör ju förstås saker och ting trevligare. 

Förra året firade vi V-Day genom att hoppa fallskärm. Det här året ska vi flyga luftballong – nu på söndag, i soluppgången, över vingårdarna i Temecula. Det ingår champagne och souvenirfoto, och jag är sjukt peppad. Ni minns kanske att jag nämnde detta som den bästa presenten nånsin? Nu råkar det vara så att jag och min man är så totalt på samma våglängd i allt vi gör att hans present till mig var… en luftballongsfärd! Detta utan att vi egentligen alls har diskuterat att flyga luftballong tillsammans. Men eftersom jag redan hade bokat och betalt, och hans var mer ett nån-gång-i-framtiden-löfte, så bestämde vi att han får stå för ett bungyjump istället. 

Nu tänkte jag säga något om en match made in heaven, bokstavligen talat. Men det hade blivit så cheesy, så vi skippar det. Vi kör några bilder från helgens Valentine-event istället, och sen får det fasen vara sluttjatat om Alla Hjärtans Dag för det här året.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *