Uncategorized

Bra och anus

Nu tycker jag att vi inviger den lite uppdaterade bloggdesignen med en snabb sammanfattning av vad jag har sett på bio den här veckan. Vi börjar på botten och arbetar oss uppåt.

Red Riding Hood
Jag hade förväntat mig en hyfsat förutsägbar men inte dålig actiontolkning av den gamla folksagan. Gary Oldman och Amanda Seyfried i rollistan lät trots allt ganska lovande. Jag hade inte förväntat mig ett totalt oorginellt försök till att flörta med Twilight-publiken. Nu har jag visserligen inte sett Twilight-filmerna, men har inte de också en varulv som ser ut som Barbies pojkvän och en dum tjej som bara äääälskar honom? Så dålig film att jag får ofrivillig kräkreflex bara av att skriva om den.
Betyg: 1 av 10

The Adjustment Bureau
Jag hade knappt hört något om The Adjustment Bureau på förhand, och hade därför inga direkta förväntningar. Så det var en trevlig överraskning när den visade sig vara både smart, rolig och originell. Dialogen är välskriven och träffsäker, och skådespelarna är perfekta i sina roller. Det enda minuset är möjligen det förutsägbara slutet, men jag har för länge sen slutat hoppas på att Hollywoods högbudgetregissörer ska frångå lyckligt slut-normen till förmån för sin artistiska integritet, så det var ganska väntat.
Betyg: 7 av 10

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *