Uncategorized

Dagens tatuering

På väg hem efter en ganska omvälvande dag på kontoret idag blev jag så himla tatueringssugen. Så jag ringde upp min kompis Dustin som jobbar på en studio i Pacific Beach. Han hade tid direkt, så det fick bli en liten ros på underarmen. Jag vet att jag tjatar, men jag uppskattar verkligen att man inte behöver boka tid med två månaders framförhållning här, till skillnad från till exempel i Stockholm. Jag är så dålig på att planera saker i förväg. Spontantatueringar är mycket mer spännande.

0 Comments

  • CINDERALLEY

    Emelie: Tack! Ja, det ska vi väl kanske kunna ordna…

    Mirijam: Ja, så är det nog också. Här har man helt enkelt inget sätt att veta, man får gå in på en studio och hoppas på det bästa 🙂

  • Anonymous

    jättefin! 🙂 älskar rosor så fint! jag vill med ser mer av dina tatueringar. såg att du hade nån fin rostatuering på benet/låret om jag inte såg helt fel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *