Uncategorized

Något om Oscarsgalan, bättre sent än aldrig

Halft återhämtad från förkylningshelvetet pallrade jag mig hem till en vän för att titta på Oscarsgala. Vi drack champagne och tippade vinnare i alla kategorier, och jag hade rätt i alla utom två, bästa utländska, eftersom jag inte hade sett ett enda av de nominerade bidragen, och bästa kvinnliga biroll, eftersom jag tyckte att både Amy Adams och lilltjejen i True Grit var betydligt värdigare vinnare, men så kan det gå. I alla fall tänkte jag att nästa år ska jag minsann satsa pengar på detta, eftersom jag tydligen har en oanad talang i att pricka in Oscarvinnare. Sen att det varken blev manus- eller regipris till Christopher Nolan kan man ju tycka är under all kritik. Jag slapp i alla fall Filip och Fredrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *