Uncategorized

Och just det, en sak till…

Hade jag inte haft grav prestationsångest och en tendens att förlora talförmågan i direktsändning hade ni imorgon bitti kunnat se mig live på San Diego 6 News, den lokala varianten av Nyhetsmorgon. Då ska nämligen Cuties for a Cause, i samarbete med San Diego Animal Support Foundation, försöka övertyga tittarna om att adoptera ett övergivet djur från ett lokalt djurhem. Det här är en av mina absoluta hjärtefrågor, och jag önskar verkligen att jag var sådär käck och mediatränad och visste vart jag skulle fästa blicken i ett rum fullt med kameror – men icke. Möjligen om jag var full. Men då skulle det bli knepigt att gå till jobbet efteråt. Eh, men ja.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *