Uncategorized

På punkparty i Hollywood

Är inne på dag två av bakfyllan efter helgens galenskaper, och sitter på jobbet och tycker synd om mig själv. Jag har inte druckit speciellt mycket på sistone och är inte van vid att festa som det vore 1999 längre. I lördags var jag i Hollywood och filmade musikvideo åt punkbandet The Ex-Gentlemen. Vi höll till i ett hus vid Hollywood Blvd, drack alldeles för mycket gratisöl, åt fina ostar och hade dansparty till Roxette till 4 på morgonen. De hade hyrt in “teenage actors” för huvudrollerna – en punktjej och en punkkille i 15-årsåldern. Alla andra på festen, inklusive bandet, var typ 30. I slutet av kvällen blev småpunkisarna jättefulla och däckade i soffan. Jag fick lite flashbacks till mina tonår, och det var fint. 

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *