Uncategorized

Tre viktiga bloggar

Tre vänner på olika platser i världen, och tre läsvärda bloggar:

Sanna bor i Tokyo, och bloggar hjärtskärande men väldigt sakligt från ett katastofdrabbat Japan om vad som händer och om en vardag som trots allt måste fortsätta. Läs bloggen här.

Emmy bor i Wellington, Nya Zeeland, och bloggar på Vagabond om efterverkningarna av jordbävningen i Christchurch och rädslan för nya skalv. Det känns viktigt att inte glömma bort Nya Zeeland i skuggan av Japan-tsunamin. Läs bloggen här.

Frida, som är min lillasyster, är i Peru på praktik och jobbar med olika välgörenhetsorganisationer för att hjälpa den fattiga lokalbefolkningen. Där finns nog så mycket misär redan utan naturkatastrofer, och jag är sjukt stolt över min systers stora hjärta. Läs bloggen här.

0 Comments

  • frankyvonfur

    Tack Sanna!
    Vad rörd jag blir av att du länkar till min blogg!
    Och jag tycker det är bra av dig att rekomendera bloggar från olika plaster i världen så man får lite perspektiv. Visst är det vi går igenom i Japan (med ett kärnkraftverk som håller på att gå upp i rök!) hemskt men det finns trots allt andra plaster i världen som också behöver stöd och framför allt finansiering!

  • CINDERALLEY

    Sanna: Det var sa lite, jag kan inte ens tanka mig hur ni har det dar borta nu, det ar verkligen helt fruktansvart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *