Uncategorized

En liten sammanfattning

Tro inte att jag ignorerar vad ni svarade på enkäten. Ni är ju världens bästa läsare, så jag vill göra mitt bästa för att ni ska vara nöjda. Några saker är ni rörande överens om att ni vill läsa om eller se mer av i bloggen. Så inom en snar framtid kommer jag på allmän begäran att försöka göra följande:

1. Skriva om varför jag flyttade till USA och hur det gick till rent praktiskt.

2. Visa några av mina tatueringar, för det har det ju varit helt galen efterfrågan på.

3. Kanske säga något om mitt band.

4. Lägga upp fler bilder.

Under tiden länkar jag till två gamla inlägg som tar upp andra saker flera av er vill veta mer om. Här kan ni läsa om hur jag gjorde for att skaffa mitt jobb, och här har jag skrivit om hur jag och Isaiah träffades.

Och sist men inte minst, lite länkkärlek till er som uppgav en bloggadress: Colombialiv, Linnea i USA, Poets Are Depressed, Duktiga Tjejen, Stinnepigen, suziluz, Vimsig, Mirijam, Writtenbyalex, Septikemi, Ichibon, Apple, Dear?, I beg to dream and differ, Alive and kicking, Anna Zentine, Fanta, Negative Nancy, Sinister Diamond, Yohanna, Diamond Dollface, Majk et Lisen.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *