Uncategorized

Ett år är visst bomullsbröllop, men att ge bort bomull känns ju lite sådär


Alltså, det är ju tur att Facebook har koll. Hur skulle jag annars komma ihåg att vi på söndag har varit gifta i ett helt år?

Eftersom det är vårt första jubileum vill jag ge min fina man en gåva som betyder något. Problemet är bara att jag liksom har använt upp alla bra presentidéer redan – luftballongsresan på alla hjärtans dag känns till exempel svårslagen. Och jag är dessutom ute lite i sista sekunden, som vanligt. Så nu gör jag som Linnéa och vädjar om er hjälp. Vad köper man egentligen till sin man i ettårig bröllopspresent? 

0 Comments

  • CINDERALLEY

    Det är faktiskt en sjukt bra idé! Jag tror vi har bestämt oss för att åka till Six Flags på söndag – men picknick i Grand Canyon ligger nu officiellt på min to do-list.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *