Uncategorized

För snart tre år sen

Jag flyttade till USA i september 2008. Under min allra första månad i San Diego bloggade jag en del på Resedagboken.se. Det hände en hel massa spännande saker under den där första månaden, inser jag nu när jag bläddrar igenom gamla inlägg. 

Jag blev stoppad av polisen medan två tusen cyklister flög förbi och skrek okvädesord åt snuten, gick på hemliga punkspelningar i kloakerna, köpte madrass från en misstänkt bordell, blev uppraggad av en äldre dam på IKEA för hennes sons räkning, hängde i Hollywood med Natacha Peyre och Dhani, bodde ett kvarter från stranden tillsammans med Emmy i en lägenhet utan möbler, och körde runt i en gammal skruttig cabriolet som hette Candy. 

Skönt att livet har lugnat ner sig lite sedan dess.

0 Comments

 • Emmy

  saknar den där tiden så oerhört ibland, även om man fick sitta på en mack i fyrtiofem minuter och vänta ut ösregnet för att candy inte hade vindrutetorkare, och lägenheten var klaustrofobiskt trång, och lärarna var helt galna, och det bara var drama de först månaderna, och man inte kunde hitta riktig ost.

  kommer till exempel ihåg när vi grät av skratt efter att ha satt den där massmördaren i en ram, och alla dessa eviga solnedgångar jag såg på taket. och såklart, aldrig att förglömma, piano-kravlandet på shout house.

 • CINDERALLEY

  Oj, nu kom jag ihåg massmördaren och spottade nästan utan maten jag hade i munnen. SJUKT roligt.

  Jag kan också sakna den tiden ibland, mest den där känslan av att allt var helt nytt och spännande. Förresten tror jag att jag har en liten video från när vi dansar på pianobaren. Törs knappt kolla.

 • Anonymous

  kan du inte skriva och berätta hur och varför du flyttade till USA? vart det mycket att fixa med innan flytten. För det är väl inte bara till att flytta, utan en massa att fixa? tillstånd osv? 🙂

 • CINDERALLEY

  Emmy: Dubbelkollar senare ikväll, hoppas nästan att du har rätt.

  Sofia: Haha jag vet, lite min känsla också.

  Anonym: Det är så himla många som har efterfrågat ett sånt inlägg, så jo, jag får väl göra det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *