Uncategorized

Glasmarodören

Vaknade klockan 5 i morse av ett förskräckligt oväsen från köket på nedervåningen. Skickade ner min man som snabbt kunde konstatera att Ninja hade lyckats öppna skåpet där vi förvarar dricksglas, samt välta ner två av dessa glas på golvet. Efter att han hade konstaterat detta gick han och la sig igen. När jag vaknade en dryg timme senare och gick ner i köket var alltså exakt hela golvet täckt av glasskärvor. Tydligen hade kattskrället vält ner först ett glas vid 2-tiden, och sen tre timmar senare kommit tillbaka och slängt ytterligare ett på golvet. 

Vet inte riktigt vad som for i henne. Det enda jag vet att det är jäkligt svårt att vara arg på någon som tittar på en med de här ögonen.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *