Länkkärlek

Länkkärlek deluxe

Helgrymma Mirijam Geyerhofer har fullkomligt överöst mig med länkkärlek den senaste veckan – titta bara vad hon skriver nu!


Jag rodnar ända ut i fingerspetsarna, och passar på att skicka vidare the löööv till fem bloggar jag gillar.

Karin Widéns blogg tillhör kategorin smarta, roliga tjejer med självdistans, och sånt gillar jag. Dessutom är hon skitsnygg.

Apple, Dear?-Sofia och jag var en gång kollegor i världens bästa bokhandel. Nu bor hon på landet med man och bebis, och skriver fint och personligt om livet och litteraturen, och om ett spirande syberoende.

Burgschki är på semester och uppdaterar inte så ofta just nu. Men i vanliga fall tittar jag in hos henne för intelligenta politiska analyser och vardagsreflektioner, och för att imponeras av hennes karriärambitioner på en ambassad i Berlin.

Looking for Sara är en blogg jag har upptäckt ganska nyligen, och till och från suttit och sträckläst. Älskar kontrasterna mellan det sköra och ärliga, det intellektuella och det vardagliga.

Sen måste jag faktiskt skicka tillbaka lite länkkärlek till Mirijam också, eftersom hennes blogg tillhör mina favoriter. Kanske för att vi båda är tatuerade, åker snowboard, hoppar fallskärm (även om jag är betydligt mindre erfaren på den fronten) och har journalistutbildning. Vad är oddsen liksom? 

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *