Uncategorized

Lyckan och alkoholen

Idag har varit en sån himla bra dag. Jag vaknade på oförskämt bra humör, och sen fortsatte det liksom så. Jobbet flöt på, och vid 3-tiden ringde min chef och tyckte att jag skulle gå hem tidigare, eftersom hon hade sett på Facebook att vi skulle ha fest ikväll. När jag kom ut från kontoret var det sommar ute, så jag cabbade ner och körde Coast Highway hem i solskenet och havsbrisen.

Nu är det snart dags för den där Margarita-festen. Vi har så sjukt mycket alkohol hemma. Intressant eftersom min man inte dricker över huvud taget, och jag bara dricker öl – ingen starksprit. Men så går det till när man bjuder till fest här, vi som värdpar förväntas stå för alkoholen. Jag har ingenting emot det – det är betydligt trevligare än att alla dyker upp med varsin systemetkasse med femkommatvåor. Och går vi på fest någon annanstans är det ju vi (eller ja, jag) som får dricka gratis. 

En hel fruktskål med lime har vi också. Men vårt lilla limeträd hade så få frukter att jag åkte hem till min svärmor och plockade från hennes träd istället. Tycker fortfarande att det räknas som hemmaplockat.

Nä, nu ska jag öppna en kall öl och ställa mig i duschen. Hoppas ni har en lika fin fredag som jag!

Laddat för succé.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *