Uncategorized

Och så Vegas-bilderna

Mitt lilla ögonmissöde borträknat hade vi en strålande minisemester i Las Vegas, och som bevis på detta tänkte jag lägga upp några av alla bilder som togs under helgen. Detta blir det sista Vegas-inlägget, jag lovar. (I alla fall för den här gången – om en månad åker jag dit igen.) 

Vi bodde på 25:e våningen på MGM Grand, med finfin utsikt över the Strip.


På lördagens bilshow hittade vi San Diego-folk.


Våra karlar var med som personliga väskbärare.


Utan mitt rosa paraply (och ölen) hade jag förmodligen dött av värmeslag.


På Fremont St åkte vi linbana genom en galleria.


Det efterlängtade poolhänget. Bäst på hela helgen.

0 Comments

 • Duktiga Tjejen

  Det är alltså Grand vi ska boka in oss på över midsommar om vi vill hänga vid det där sjukt härliga poolområdet? Eller var det nånannanstans? Gud vad härligt… jag önskar att jag var där nu… Hoppas att ditt öga har blivit bättre nu btw!

 • CINDERALLEY

  Midsommar, alltsa fan vad varmt det lar vara i Vegas da haha. Japp, det har poolomradet ar pa MGM Grand, men sjukt mycket folk, och jag ar saker pa att de andra stora hotellen pa the Strip har minst lika harliga poolomraden. Ogat ar mycket battre, tack! 🙂

 • Johanna

  Fan vilka snygga pooltjejer 😉 Gud vad avundsjuk jag är på eran resa. Förutom ditt lilla missöde med ögat så ser det ju ut som ni haft det helt okej för att inte överdriva ;D

 • Anonymous

  Du är alltid så fin i håret! Kan du inte visa hur du sätter upp det osv?
  Skulle vara himla uppskattat! =)

 • CINDERALLEY

  Anonym: Tack sa mycket! Jag ar ju ingen harexpert direkt, improviserar ganska mycket. Men vi far val se om jag kan visa nagon gang 🙂

 • Anonymous

  Hej!
  Hittade din blogg efter att ha "hoppat" mellan olika bloggar. Gillar den! Kul att läsa om ditt liv "over there".
  Var oxå på VLV och trivdes som fisken i vattnet. Var där förra året oxå, men då bara på lördagens bilutställning.
  Må gott.
  CC, i kalla Swiiiden

 • CINDERALLEY

  CC: Vad kul! Jag vet att det ar ett helt gang svenskar som brukar komma over for Viva, men sag knappt nagra i ar.

 • Anonymous

  ojoj, där var många svenskar. Jag tyckte jag hörde svenska överallt. Men faktiskt inte många jag känner. Pratade med Jenny på Trophy Queen å hon sa att vissa år har hennes svenska kille träffat fler svenska landsmän som han känner, än vad hon träffat amerikaner hon känner på Viva=)
  Brukar du åka på många träffar i So Cal?
  /CC
  Vi har vänner i Huntington Beach å Tustin, så ibland har vi åkt på en del utställningar i deras customs.
  Nu ska jag kolla "bakåt" i ditt bloggarkiv=)

 • CINDERALLEY

  Really? Haha jaha, där ser man. Jag var inte direkt på Viva-området så mycket i år, bara bilshowen, annars hängde vi mest i Vegas.

  Jag åker på typ alla lokala bilträffar, dvs i San Diego och LA-området. På sommaren är det något nytt nästan varje helg. Låter som att du är här ganska ofta, eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *