Uncategorized

Poolpeppen

Jag har på något vänster helt lyckats förtränga att vi ska till Las Vegas om två dagar, på rockabillyspektaklet Viva Las Vegas. Trots att jag har velat åka på Viva i flera år har jag just nu stora problem med att hitta peppen. Det ska såklart bli grymt att åka till Vegas med min man och ett helt gäng av våra vänner. Men jag är helt klart mer lockad av 30-gradersvärmen och det överdimensionerade tropiska poolområdet på MGM Grand där vi ska bo, än av att behöva festivalträngas med den subkulturella klubben för inbördes beundran som är Kaliforniens rockabillyscen. 

Vi funderar just nu helt seriöst på att sälja våra Viva-biljetter (för ett hutlöst pris, eftersom det är slutsålt) och bara ligga vid poolen med en drink i handen hela helgen istället. Överdimensionerat tropiskt poolområde – JA TACK. (Nu känner jag ett visst behov av att springa iväg och impulsköpa en ny bikini innan vi åker. Hoppas det går över.)


0 Comments

 • Emmy

  säljer ni biljetterna så har du väl råd med en fin bikini? och kanske ett par klackar till det, som sen kan stå och damma i garderoben?

 • CINDERALLEY

  Haha, jag anar en viss sarkasm. Jag köpte faktiskt en bikini. Och ett par skor, en kjol, ett par shorts och en top. Så sen kände jag att det var lika bra att lägga ut biljetterna på Craigslist…

 • Johanna

  Herrejisses vad underbart det ser ut!! Haha förstår om det lutar åt att sälja biljetterna. Om jag hade ett antal tusen liggandes och tiden att åka iväg från tråkiga sverige (som nu börjar bli liiiite bättre eftersom vi närmar oss sommaren)hade jag lätt köpt dem av dig till ett hutlöst pris! Hoppas ni får det helt fantastiskt iallafall.. jag är aningen avundsjuk. Btw, du är såååå vacker. hejsvejs!

 • CINDERALLEY

  Duktiga Tjejen: Ja, an sa lange tipsar jag om MGM for poolens skull, men jag kan fraga mina vanner som ska dit och bo pa andra hotell om det ar nagot de rekommenderar! Nar ar det ni aker?

 • CINDERALLEY

  Johanna: Men ah vilket smicker, jag blir helt generad!

  Ja, pa alla uppdateringar jag far fran Sverige just nu sa verkar det ju verkligen vara nastan-sommar pa gang, och det ar ju faktiskt ratt trevligt det med 🙂

 • Mirijam

  Alltså, WOW! Kan man typ betala in sig där även om man bor någon annanstans, eller hur funkar det?

  (Och ja, det ska bli varmare här i Malmö (17 grader) än i San Fran på torsdag när vi åker dit (16 grader) så det är finfint väder! Men sen ska det bli över 30 i Vegas så jag är nöjd!)

 • CINDERALLEY

  I Vegas kan man gora precis vad som helst for det ratta priset 🙂

  Vadret ar helt sjukt bra i bade Vegas och San Diego just nu. SF ar typ alltid kallt och blasigt, men har nere ar det finfint. Det var runt 30 i Vegas hela helgen, helt perfekt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *