Uncategorized

Projekt: Uteplats

Nu börjar det. Nu har jag fått nog av den där försummade uteplatsen, och bestämt mig för att göra något åt det. Limeträdet och att det plötsligt har blivit sommar har gett mig en knuff i rätt riktning, och jag föreställer mig många frukostar och sena kvällar med ett glas vin i handen på altanen. Och grillfester! Vi har en stor lyxig grill som vi fick av min svåger och aldrig ens har brytt oss om att koppla in.

Som vår uteplats ser ut just nu skulle man kunna tro att ingen har bott i det här huset på flera år. Och det tänker jag mig alltså att det ska bli ändring på.

Ogräs och gamla soffor. Och en upp- och nedvänd plastback som bord.

Där har någon visst slängt en papperskorg…

Ödlorna är de enda som går i närheten av den här soffan.

En liten disclaimer: jag har ungefär noll tålamod, kan inte hålla liv i växter (och än mindre odla dem), och jag är expert på att entusiastiskt påbörja projekt för att sen tröttna och inte avsluta dem. Trädgårdsskötsel ligger dessutom på min topp tre-lista över det tråkigaste jag vet (näst efter att städa och baka). Men det kan knappast bli värre än det är just nu, så let’s do this! Projekt: Uteplats börjar nu. Inspiration och tips är välkomna.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *