Uncategorized

Att känna sig lurad

Det har regnat i San Diego i fyra dagar i sträck. Varje gång det regnar här kan jag inte låta bli att känna mig lurad. Jag flyttade trots allt över halva jordklotet för att slippa den här sortens väder, och jag valde avsiktligt att bosätta mig i en stad som är känd för att ha världens bästa klimat. Det är lite som när man betalar för att gå på bio, och sen suger filmen. Då vill man liksom gärna ha pengarna tillbaka. Okej? Jag vill alltså ha mitt solsken och min Kalifornien-värme tillbaka. Snarast möjligt.

Mvh frusen_tjej_86 

Vädernostalgibild från i somras

0 Comments

 • Colombialiv

  Här regnar det nästan varje dag, året om. Bogotá måste ha världens sämsta klimat. Jag borde ha flyttat till San Diego istället.

 • Duktiga Tjejen

  men tänk vad skönt för naturen att få lite regn, och hur frodigt och fint det blir när solen kommer tillbaka!

  Försöker_tänka_positivt_tjej_80

  Ps. Lovar att Colombia inte har världens sämsta klimat, tror att Island har det 😉

 • CINDERALLEY

  Sofia: Haha! Okej, jag blir latt en smula melodramatisk nar det regnar.

  Colombialiv: Jag skulle aldrig klara av regn varje dag. Men ar det varmt atminstone, och inte liksom snalblast och kalla skurar?

 • CINDERALLEY

  Duktiga Tjejen: Ja, det ar ju BRA att det regnar ibland, men det forandrar inte det faktum att jag HATAR regn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *