Uncategorized

Blogger, jag gör slut

Nu känner jag lite såhär, att om ens elbolag plötsligt skulle stänga av elen i två dagar utan förvarning eller förklaring börjar man lite smått fundera på att byta elbolag.

Om de dessutom stjäl ens inlägg och kommentarer och dubbelpostar allt i readern så finns det liksom ingen ursäkt att stanna kvar längre.

Så känner jag.

Om jag byter bloggplattform, fortsätter ni läsa då?

0 Comments

 • Mirijam

  Jag fortsätter MEN har dock bara drabbats av det här en gång på snart fem år med blogger så jag tror att det är onödigt att dra förhastade slutsatser. ALLA har ju drabbats så… De har säkert löst det jue.

 • CINDERALLEY

  hundenebba: Haha, jaha, är det det som krävs så!

  Mirijam: Ja hände det oftare än så skulle ju alla byta plattform. Men jag har funderat på att byta ganska länge, så det här blir väl möjligen knuffen i rätt riktning.

  Deniz: Awesome!

 • Sofia

  Hade inte du bytt redan? Eller har det bara varit på tapeten förut?

  Fick för mig. Aja. Ungefär så mycket kommer det påverka min läsning iallafall!

 • Duktiga Tjejen

  Självklart, älskar din blogg! Jag tror dock att alla bloggar får lite problem då och då men säg till om du hittar nån bättre.

 • Katariina

  Självklart fortsätter jag läsa. Funderar själv på att byta plattform efter de senaste dagarnas strul, men det är så mkt meck med det och jag är inte bra på sånt. Vore ju topp om man bara kunde migrera allt till ett annat ställe.

 • Colombialiv

  Klart jag följer med! Men jag har bloggat både på wordpress och på blogger och föredrar nog blogger, faktiskt. Som verktyg. Men kör på!

 • Anna Nio

  Givet! Det är ju inte som att man skulle sluta hälsa på för att nån flyttar till en gata två kvarter bort, så varför skulle vi sluta läsa din blogg ifall du byter plattform egentligen? 😀

 • CINDERALLEY

  Hörrni, tack för all respons, det blir nog ett byte inom en snar framtid då!

  Colombialiv: Jag jobbar ganska mycket med WordPress (alltså, den på egen domän, inte wordpress.com) och föredrar helt klart det framför Blogger. Har liksom bara blivit kvar här av bekvämlighet.

  Anna Nio: Bra poäng! Jag är mest orolig för att folk inte orkar uppdatera sina bokmärken/länklistor/RSS-läsare 🙂

 • Samantha

  Jag är på! Både på att du byter plattform, och så funderar jag själv på att byta. Till wordpress. Börja om från början, början om på nytt. (Stackars jag försöker inbilla mig själv att jag kommer bli bättre på att blogga då.)

 • Samantha

  Du som verkar vara så grym på sånt där. Hur får man till så att man får en egen domän på wordpress som inte är wordpress.com?
  Om du förstår vad jag menar, jag är inte helt säker på att jag förstår vad jag menar 🙂

 • CINDERALLEY

  Samantha: Egen doman ar lite knepigare och dyrare an gratisplattformar som Blogger och WordPress.com, men om du orkar: forst maste du registrera domannamnet du vill ha, sen hitta ett webbhotell som erbjuder wordpressinstallation (om du inte vill installera det sjalv, men det kraver en viss databaskunskap osv), men sen ar det i princip bara att borja blogga. Godaddy.com ar ett bra stalle dar man kan skaffa domannamn och webbhotell 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *