Uncategorized

Helgen i två bilder (del II)

Det här med att sammanfatta helgen som gick i två bilder känns som ett vinnande koncept, så vi kör en repris på det.


Ny tatuering på långfingret (det blev en liten rackare på andra handen också, men om jag lägger upp mer än en bild på mina händer kommer jag känna mig som den där högst obehagliga handmodellen som CBS intervjuade för ett tag sen, minns ni?), och min nya kackerlacksring från H&M som jag är helt kär i, jag som nästan aldrig använder smycken. Och nytt nagellack också för den delen, som jag köpte för att matcha klänningen jag ska ha på mig nästa helg när min kompis Michele gifter sig. Matcha = viktigt.Öl och tofuburgare i solen vid stranden i Pacific Beach med två av mina favorittjejer, som jag för övrigt tillbringade större delen av helgen tillsammans med. Vi hann till exempel med att plantera hundra kaktusar inför nästa veckas bröllop, second hand-shoppa, gå på en högst märklig 30-årsfest där de hade discolampor och bar och DJ och spelade klubbmusik och där vi absolut inte passade in, dricka öl på tatueringsstudio, och så prata prata prata. En gång blev jag och samma tjejer utslängda från ett hotellrum för att vi skrattade för mycket. Bara en sån sak.

Det var min helg. Vad gjorde ni?

0 Comments

 • Duktiga Tjejen

  Härligt! Fast läskig ring, jag är lite rädd för kackerlackor.. 😉

  Min helg tillbringades som bekant på Island, så himla kul! Däremot sjukt långt ifrån sol och strand – eller, vi var på ett par lavastränder med uppspolade glaciärbitar osv, iklädda vinterjacka, mössa, halsduk, vantar…brrr!

 • Mirijam

  Jobbade, träffade Hanna och bäbis-Axel, jobbade lite till, födelsedagskalasade hos Mallan och Danne, jobbade igen.

  NU tar jag helg, ledig till på fredag kväll. Ska landa lite efter resan och längta tillbaks till bland annat din stad.

 • hundenebba

  Nämen fy vilken läskig handmodell! Hade jag helt missat, nu kommer jag inte att kunna sova *ryser av obehag*

  Jag har monterat ihop min nya cykel! Eller… nja… jag har fått hem min nya cykel och min kompis monterade ihop den.

  Så har jag satt upp en massa tavlor i köket och undrar trött om astigmatism smittar, det blev inte så rakt.

 • Ulf

  sol och bad i Stava samt firande av Birgittas fördelsedag 🙂
  plockade även rabarber och har nu njutit av vårens första rabarberkräm

 • Johanna

  Jävligt snygg tatuering! Jag blir så himla avundsjuk när jag läser din blogg och ser allt roligt du gör i det fina, soliga, underbara vädret! 🙂

 • emma sofie w

  Sjukt fin tatuering, önskar jag vågade ge mig på händerna, men det får nog vänta tills jag vet vad jag ska jobba med.

  Jag har mest druckit öl, dansat och skrattat hela helgen, sjukt fantastiskt!

 • CINDERALLEY

  Duktiga Tjejen: Jag vill ocksa till Island! I teorin i alla fall, i praktiken tror jag att jag skulle frysa ihjal 🙂

  Mirijam: Ni ar alltid valkomna att halsa pa igen!

  hundenebba: Jag har astigmatism men mina tavlor blir inte raka ens nar jag har linser i. Ny cykel later fint i alla fall!

 • CINDERALLEY

  Ulf: Ah, det ar sa svart att halla reda pa fodelsedagar nar ni inte har Facebook ju! Krama och gratta Birgitta fran mig.

  Johanna: Tack! Fast jag har hort att det ar ganska fint och soligt i Sverige ocksa nu?

  emma sofie w: Ja, det ar nog en bra ide! Min chef sa att om jag tatuerar mig i ansiktet far jag inte folja med pa fler moten, sa dar gar kanske gransen. Later som en fin helg i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *