Uncategorized

Helgen i två bilder

Det lilla kläddilemmat löste sig genom att jag helt enkelt sket i praktiska kläder på hästshowen. En smått överförfriskad kvinna bredvid mig på läktaren påstod att jag såg ut som en blandning mellan Katy Perry, Lady Gaga, “and that third one”. Eh? Tror det var alkoholen som pratade. Sen drog jag i alla fall på mig klackarna och mötte upp med vännerna på Tio Leo’s. Det här var den enda vettiga bilden vi fick till.Och igår fick vi finbesök av Mirijam och Tobbe, som lyckades pricka in vårens kanske värsta dag rent vädermässigt att komma till San Diego på. Jag fick till min stora glädje prata svenska för en kväll. Och så var vi ju tvungna att ta en bild till bloggen. Tummen upp på den!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *