Uncategorized

Lite blandade tankar som jag inte orkar utveckla till hela blogginlägg

1. Maxiklänning – ett sånt himla bra plagg. Att säga att jag är ointresserad av mode och trender är ett understatement, men ibland dyker det upp något sånt där måste-ha-plagg som till och med jag känner att jag måste ha. Maxiklänningen är ett sånt plagg. Det är typ det enda jag har på mig nuförtiden, och inte så konstigt när det är ett plagg som har alla de bra egenskaperna – svalt men varmt, bekvämt men elegant, uppklätt men casual. Ja, ni vet.
2. Jag visade nya hästskotatueringen för tonårstjejerna i stallet, och de blev eld och lågor. De älskar mina tatueringar, och jag tar tillfället i akt att diskret så små frön i deras hjärnor i god tid innan de blir myndiga. Med lite tur sitter de där med färgglada oldschooltatueringar om några år, istället för några jäkla tribaler i svanken. (Vet dock inte hur uppskattad den här Inception-tekniken är hos föräldrarna.)

3. Ni minns kanske att jag nyligen anställde en assistent. Jag var helt övertygad om att det skulle innebära avlastning och göra mitt jobb enklare att ha någon att delegera arbete till, men jag inser nu att det var en ganska naiv tanke. Jag får knappt något gjort längre eftersom jag ständigt måste övervaka assistenten och se till att han inte klantar till något – hittills med blandade resultat. Imorgon ska vi ha utvecklingssamtal, och sen får det helt enkelt lov att bli lite skärpning. Uhhh, hatar att vara mean boss.

4. På tal om vilken sorts musik som spelas mest på gayklubbar gav jag mig på att förklara konceptet Eurovision Song Contest för mina amerikanska vänner, med den ganska omedelbara insikten att det inte går att förklara i ord. Schlager är helt enkelt något man måste uppleva för att förstå. Eller ännu hellre något man kan fortsätta vara lyckligt omedveten om.

5. Vid närmare eftertanke borde jag kanske ha delat upp detta i separata blogginlägg. 

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *