Uncategorized

Lite lagom objektifierad sådär

Jag följde med min chef på jobbmöte hos en ny kund i San Diego idag. Vanligtvis håller jag i produktionsprocessen och har inte direkt del i det som kommer innan, typ kontraktskrivande och sånt. Men eftersom den nya kunden var en äldre man ville min chef ha med mig, eftersom hon påstår att gamla gubbar älskar mig. Det är tydligen något med svart lugg och rött läppstift. Och möjligen att jag är svensk också, fast det vet ju folk oftast ingenting om. I alla fall, eager to please som jag är hängde jag förstås på. Vi åkte hem från mötet någon timma senare med en ganska rejäl check som en första delbetalning. Och jag behövde inte göra något annat än att sitta med på mötet och typ humma och nicka. Spontant känner jag för att utbrista: win!

Gubbmagnet?

PS. Det har varit så jäkla varmt på sistone att jag har varit tvungen att köra runt med AC:n på i bilen. Det är antingen det eller köra nercabbat och förstöra frisyren istället. Har aldrig haft en bil med fungerande AC förut. Nu tror jag att jag håller på att bli förkyld av att ha suttit med en kalluftsfläkt riktad mot ansiktet till och från San Diego idag. Vafan?

0 Comments

 • Maria

  AC-förkylningar är lömska. Gissar att knepet är att inte låta innertempen vara för mycket lägre än utetempen. Men hur lätt är det när det är stekhett ute?

 • CINDERALLEY

  Duktiga Tjejen: Haha, tack!

  Maria: Ja, om det ska vara nästan samma temperatur känner jag att det kanske inte ens är någon poäng att ha AC:n på?

 • Maria

  Nästan samma är väl inte nödvändigt, men de som drabbas brukar klaga över att det är temperaturväxlingarna som gör det. Själv är jag lyckligt odrabbad än så länge iaf. 🙂

 • CINDERALLEY

  Ja så är det nog, jag blir alltid förkyld när temperaturen växlar. Skönt för dig att slippa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *