Uncategorized

Liten lägesrapport

Jaha, då var man i Las Vegas igen då, för andra gången på två månader. Jag körde hit på fyra timmar, en resa som enligt Google Maps tar fem och en halv. Det hjälpte kanske att jag hällde i mig en 5 Hour Energy Shot på vägen, för att hålla mig vaken. Den gjorde sitt jobb lite väl bra dock – trots att jag var framme vid midnatt lyckades jag inte somna förrän närmare fyra på morgonen – och det efter att alla min rumskompisar hade trillat in lite överförfriskade vid tre-snåret.

Nu är klockan strax efter nio på morgonen, det är gassande solsken, och om några timmar börjar bowlingturneringen. Man kanske skulle ta sig en frukostöl?

0 Comments

 • Johanna

  Usch för att dricka för mycket energidryck, man blir sådär lagom mysigt skakig och ofokuserad.. Sen får jag hjärtklappning som bara dem också. Huaa!
  Jag tycker det låter väldigt bra med en frukostöl i solen 🙂

 • Gunnie

  Vad innehåller den där energi-shoten egentligen – låter skumt. Eller kanske något som man skulle hälla i sig när man kommer till jobbet, en 8 Hour Energy Shot!?

 • CINDERALLEY

  Johanna: Jag dricker aldrig energidryck, for mycket socker! Men fattar vad du menar. Den dar energishotten har noll kaffein, noll socker och noll kalorier, men jag misstanker att det inte ar helt nyttigt i alla fall – ha!

  Gunnie: Se ovan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *