Uncategorized

Opeppad

Så här lite bakom kulisserna håller vi så smått på och planerar en Sverigeresa till sommaren. Jag har inte varit tillbaka i Sverige en enda gång sen jag flyttade till USA för snart 3 år sen, och Isaiah har knappt varit utanför Kalifornien. Så det är verkligen på tiden. Men när jag nu loggar in på min Google Reader och nittio procent av de nya inläggen handlar om snö i maj känner jag lite att “äh, vafan, vi stannar nog i Kalifornien i alla fall”.

0 Comments

 • Duktiga Tjejen

  Ja blä, jag önskar att jag bodde i värme… Inte för att vädret är allt, men jag blir ju uppenbart farligt sjuk av att bo i Sverige. Men hörni, svensk sommar är ju så himla härlig med ljus typ dygnet runt! Tänk svensk skärgård, lite Sthlmsnatt… Nästan garanterat kommer ingen snö i sommar;)

  Förövrigt lägger vi kanske till San Diego på vår roadtrip i sommar, och då måste vi ju till Tijuana när i ändå är i farten. Är det smidigt att ta sig in och ut från Mexico bilvägen? Menar, allt jag känner till är typ "gränspoliserna" från tv… 😉

 • CINDERALLEY

  Duktiga Tjejen: For mig ar vadret kanske inte allt heller, men i alla fall en valdigt stor del av mitt valmaende ar vaderberoende. Svenska somrar ar fina, sa lange de inte regnar bort!

  Jag rekommenderar inte Tijuana till nagon, det ar farligt for turister och luktar hemskt illa. Men om ni daremot fortsatter nerat langs kusten till Rosarito/Ensenada blir det betydligt trevligare! Det ar sjukt enkelt att ta sig in i Mexico, de kollar inte ens pass. Att ta sig tillbaka till USA tar dock betydligt langre tid, rakna med ett par timmars bilko vid gransen och se till att ha pass och visum redo.

 • Johanna

  Hoppas verkligen ni får fint väder när ni kommer! Sverige har ju en förmåga att alltid bjuda på regn så fort en utomhusaktivitet eller semester eller nått planerats 😉

 • CINDERALLEY

  Johanna: Hoppas jag med! Vi stannar forhoppningsvis i 3 veckor, sa det finns ju en viss chans att vi far fint vader under atminstone en DEL av tiden vi ar dar 🙂

 • Duktiga Tjejen

  Tack för tipset! Vi får se om det blir av. Visste inte att Tijuana var farligt. Inbillar mig alltid att det blir minste farligt om man är spansktalande som vi båda är. Ska spana in Rosario.

 • CINDERALLEY

  Tijuana ar ju typ styrt av drogkarteller och jag hor skrackhistorier hela tiden om vita manniskor som blir kidnappade och far sina kroppsdelar salda pa den svarta marknaden. Mycket ar nog myt, men med tanke pa att TJ ar en riktig skitstad sa tror jag inte ni missar sa mycket om ni helt enkelt bara kor ratt igenom 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *