Uncategorized

Punksemester

Ibland blir jag så sjukt peppad på något jag har inplanerat att jag knappt kan tänka på det utan att halvt krypa ur skinnet. Ganska ofta innebär den känslan att jag har alldeles för höga förväntningar och därmed kommer att bli besviken. Just nu är jag så peppad så jag kan explodera på Punk Rock Bowling i Vegas, dit jag ska i helgen. Några av höjdpunkterna:

1. Det ska bli över 30 grader varmt hela helgen (och jag är där ända fram till tisdag). Det var varmt redan när jag var i Vegas för en månad sen, så jag misstänker att vi har börjat närma oss ökenhetta på riktigt vid det här laget. Älskar ökenhetta.

2. Hela festivalen är slutsåld, vilken inte är helt oväntat när man tittar på den helt sjuka lineupen. Jag har nämnt det förut, men känner att jag måste upprepa mig: Descendents, Cock Sparrer, Leftöver Crack, Stiff Little Fingers, Dropkick Murphy’s, Street Dogs, Citizen Fish, Agnostic Front, Aggrolites, Bouncing Souls, The Dwarves, och en hel massa andra. Lillpunkaren inom mig jublar och gör volter.

3. Punkpoolparty på både lördag och söndag. Jag ser mig själv sittandes i en ljummen pool med en kall öl i handen större delen av helgen.

4. Det blir mitt tredje år i rad på Punk Rock Bowling. Det känner jag rent spontant att man nog kan fira lite extra.

Team Sweden på PRB 2009

Hur jag än vrider och vänder på det kan jag inte komma fram till något annat än att det inte GÅR att bli besviken den här gången. Såvida inte alla banden ställer in, det blir regnstorm hela helgen, och Vegas inför ett plötsligt alkoholförbud. Ni hör ju själva. Not gonna happen.

0 Comments

 • Burgschki

  Det där är kul på en helt annan nivå.

  Själv ska jag hälsa på byggidioterna.blogspot.com i deras hus på landet utanför Stockholm med ett gäng andra bloggare/kompisar. Skitnervös att vulkanaskan ska förstöra mina planer.

  (Hihi efter jag läst artikeln du länkar till nedan kollade jag upp dig på facebook för att kolla ifall vi hade några gemensamma vänner. Det hade vi inte 🙁 men kul hade det vart! Förlåt att jag är stalker).

 • CINDERALLEY

  Duktiga Tjejen: Det kommer garanterat inlägg om helgen!

  Emma: Tack! Och jag är nästan lite avundsjuk på mig själv, haha.

  Burg: Åh, bloggkompisar. Jag får nästan aldrig träffa bloggare eftersom alla bor så långt bort.

  Men! Adda mig på Facebook då. Jag vet ju inte ens vad du heter i förnamn så jag är i klart underläge här 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *