Uncategorized

Deo-döden

Ett litet tillägg till föregående inlägg: Min ömma moder skickar förutom ögonbrynspennor även deodoranter från Sverige. Det här är rent löjligt, men det GÅR inte att hitta bra deos här. Och då bor jag ändå i världens ledande konsumtionsland i en delstat med mer eller mindre sommarväder året runt. Man föreställer sig ju lätt att är det någonstans man borde kunna hitta kvalitetsdeodorant så är det i typ Kalifornien och Florida. Men eftersom USA är ett u-land maskerat som i-land ligger utveckligen på deofronten tydligen 10 år efter svensk standard. Allt jag har hittat här är platta torra stift som 1) lämnar vita fläckar på kläderna, 2) luktar gammal fot, och 3) totalt torkar ut överkänslig hud.

Ska det vara såhär?

0 Comments

 • Maya L

  Haller med! Forut anvande jag herrdeodoranter eftersom de var mindre vita och skall vara mera starka. Nu har jag gett upp och min omma moder skickar deo fran Sverige.

 • Linnéa i Alabama

  Doves superstarka, medical eller vad de heter.. MEN de ger såklart vita kladdiga fläckar på svarta kläder.

 • Duktiga Tjejen

  Va! Vilka skickar hon? Jag tycker att det finns bra i USA, fattar tex inte att folk använder roll-on i Sverige. Det får folk att stinka svett efter typ två timmar.

 • Gunnie

  Ja, just det – hur har du det på deofronten? Ska jag skicka med några i ögonbrynspaketet (har en annan liten grej som jag hade tänkt skicka till dig)? Eller kan det vänta tills du kommer hit och kan lägga upp ett eget lager?

 • CINDERALLEY

  Linnea: Jag använder typ bara svarta kläder, så vitfläckande deos går fetbort!

  Duktiga Tjejen: Hon skickar Doves roll-ons. Det är typ den enda sorten som inte torkar ut min stört känsliga hud.

  egoistiska egon: Haha, men va? Varför då?

  Gunnie: Ja tack, skicka om du kan! En borde räcka, sen kan jag fixa ett lager när jag är där i augusti <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *