Uncategorized

Helgen som gick i två bilder

Här var det tillfälligt slut på saker att blogga om, så vi tar och kör en klassiker. Helgen som gick i två bilder:

I lördags spelade Celestes surfrockband på Bar Leucadian. Min man jobbade kväll och jag var sällskapssjuk, så jag åkte dit och drack en öl, fast jag hade detox-vecka. Vi var de enda på hela stället med svart hår och svarta kläder, så vi satt i vårt eget hörn och kände oss “tuffa”. Är glad att det inte syns att jag hade råkat somna vid poolen tidigare på dagen och bränt mig i ansiktet – oh, the magic of make-up.

Söndag är ju som bekant den universella slappardagen, så jag slappade hemma till ungefär klockan fyra. Då åkte jag och mötte upp min man och hans vänner på stranden vid piren i Oceanside. Det är kanske den värsta stranden, eftersom folk flockas som flugor där så fort solen skiner (vilket den oftast gör). Men det var rätt trevligt ändå. Sen åkte jag hem till Lisa på drinkkväll och drack ett glas vin. Det här med en alkoholfri vecka gick ju bara delvis enligt planerna.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *