Uncategorized

High five på den

I ett svagt ögonblick klickade jag häromveckan hem ett par vita stretchjeans från Hot Topics nätbutik. Sen dess har de legat orörda i den vita sektionen av min färgsorterade garderob, som jag egentligen inte vet varför jag har, eftersom jag aldrig lyckas hitta användningsområden för vita kläder.

Men idag bestämde jag mig för att det var dags. Har hittills haft på mig de vita jeansen i 9 timmar, och de är fortfarande vita. Annars skulle man ju kunna tänka sig att jag alltid har svart på mig av en anledning. Typ att jag är skitdålig på att hålla mig hel och ren, och svart är en mycket förlåtande färg. Fast riktigt så illa är det ju inte, har jag fått bevis på nu. Åt till och med tomatsås på lunchen – och inte en droppe på byxorna.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *