Uncategorized

Jag lever

Håller fortfarande på att återhämta mig efter den bästa helgen i mannaminne, men tänkte i alla fall meddela att jag lever osv. Kom hem igår kväll med 250 bilder i kameran, en redig solbränna, ont i HELA kroppen, typ 10 nya Facebookvänner och med en ganska rejäl baksmälla efter tre dagars konstant alkoholintag och alldeles för lite mat. Hade helt enkelt alldeles för kul. Nu är det detox på hög nivå som gäller, åtminstone fram till nästa vecka – då är det nämligen festivaldags igen.

Jag lovar att posta bilder och en sammanfattning av Punk Rock Bowling här snart – det blir nog ett par inlägg med tanke på hur sjukt mycket foton som togs. In the meantime kan jag bjussa på en suddig mobilbild från måndagens punkpoolparty – det kanske allra bästa på hela helgen.

0 Comments

  • Johanna

    Tre jävligt snygga tjejer 🙂 Ser verkligen emot att få se alla bilder du tagit. Gud vad jag drömmer mig bort till den dagen jag har råd att fara runt på en massa roliga event, one day 😉

  • CINDERALLEY

    Anonym: Jaaaamen kanske lagger upp en narbild pa lartatueringarna nan dag 🙂

    Johanna: Tack! Ja, klart du ska pa roliga event sa fort du har mojlighet – sa himla vart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *