Uncategorized

Jag ska till Sverige!

I fredags köpte jag äntligen min flygbiljett till Sverige, och det var med blandade känslor jag köpte en biljett istället för två. Att vi har väntat så länge med att boka beror nämligen på att vi har väntat på besked om huruvida Isaiah skulle ha möjlighet att följa med eller inte. Och så i fredags fick vi veta att han, på grund av omständigheter bortom vår kontroll, inte kan åka. Det är ledsamt, jag hade sett fram emot att ta med min man hem och visa honom Stockholm och skärgården och presentera honom för mina vänner och den del av släkten han ännu inte har träffat. Men så blir det alltså inte, åtminstone inte i år.

Jag reser i alla fall från Los Angeles den 10 augusti, och landar på Arlanda ungefär ett dygn senare. Alla berörda parter ombedes härmed att hålla sig i Stockholmstrakten under de tre sista veckorna av augusti. Jag tänker mig svenska aktiviteter som parkhäng och bada och dricka folköl. Nu håller vi tummarna för att vädret samarbetar. 

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *