Uncategorized

On a boat

Det här inlägget får ni läsa tidsinställt, för i skrivande stund befinner jag mig på Ink-N-Iron, en kombinerad bilshow, tatueringsmässa och punkfestival ombord på ångfartyget Queen Mary i Long Beach. Och är det något jag gillar är det punkrock, tatueringar och hot rods. Förra året hade vi hotellrum och tillbringade hela helgen på festivalen, men i år fick det räcka med en dag. Söndagen var ett ganska givet val eftersom Creepshow, Batmobile, Anti-Flag och Buzzcocks alla spelar idag. Peppen!

Så här såg det ut på Ink-N-Iron förra året:

Banden spelade både på båten och på land. Här nån spelning vi satte oss ner och kollade på, med Queen Mary i bakgrunden.

Obligatorisk båtbild med downtown Long Beach som backdrop.

Isaiah hittade en ny favoritbil. Jag hittade flera.

På nedre däck hittade jag Dalmiro, som gjorde flera av mina tatueringar när vi båda bodde i Stockholm och som nu bor i typ Spanien. Det fick bli ett ankare på armen. Kändes passande när vi var på en båt och allt.

Båt, öl och solsken är ändå en rätt fin kombination.

0 Comments

 • Duktiga Tjejen

  Buzzcocks, jag är avis!! Och jäklar vad din man är lik mitt ex på det där fotot, fick kolla tre gånger innan jag insåg att det inte var samma person 😉 Hoppas du har det underbart, själv sticker jag till Kalifornien imorn!

 • Ulf

  Instämmer: båt, öl och solsken är en fin kombination!
  Kom hem nu snart så kan jag lova två av tre – vädret får vi hoppas på!

 • CINDERALLEY

  Sofia: Jamen, sa man vet vilken han menar!

  Duktiga Tjejen: Hrm, nu missade vi visserligen Buzzcocks, sa kan det ga. Vad sjukt att de ar sa lika, och ha det grymt i Cali! 🙂

  Ulf: Vi haller tummarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *