Uncategorized

Parkhängsnostalgi

Jag sitter och kollar igenom gamla bilder på min dator och det slog mig just hur sjukt mycket parkhängsbilder jag har. I USA sitter man över huvud taget inte i park och dricker öl, eftersom det är olagligt. Och jag kan sakna att sitta i Vitan ända tills soluppgången under ljumna sommarnätter och dricka folköl och lyssna på punk från någons bandare. Det känns lite som att det är det enda folk gör i Stockholm på sommaren.

I vilket fall som helst så är det ju lite slöseri att jag ska sitta på alla dessa fantastiska parkbilder utan att dela med mig. Så here it goes, the best of parkhäng 2005-2008. Klicka på bilderna för större versioner.

Vänster: Med Daniela och Liljen i Humlegården 2005.
Höger: Med Ida i Humlegården 2006. Märkligt nog är de här i princip de enda parkbilder jag har från de åren, och jag kan inte minnas att jag någonsin suttit i Humlegården förutom vid dessa två tillgällen.

Vänster uppe: En suddig bild på mig och Andrea i Vitan 2007.
Höger uppe: Jag och Sakke i Skinnarviksparken 2007. Dricker mousserande vin ur plastglas, mycket classy.
Vänster nere: Med Pippi, Fredde och Hanna i Rålis 2007, innan en Dropkick Murphy’s-spelning. Och mitt hår var tydligen knallrött.
Höger nere: På en festival någonstans i Södertälje 2007, jag och Andrea igen.

Vänster uppe: Vid en kanal i Göteborg 2008, med Emelie och Hanna. Om jag inte minns fel var det här dagen vi kom på att vi alla tre heter Maria i mellannamn.
Höger uppe: Vitan, 2008. Här tyckte jag tydligen att det var en bra idé att dricka vin med sugrör direkt ur flaskan.
Vänster nere: Spexar loss det i Tanto (tror jag?) med Anna Nio 2008.
Höger nere: Ett av de sista riktigt bra parkhängen innan jag flyttade till Kalifornien. Vasaparken, sommaren 2008. Gruppbilder var liksom grejen.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *