Uncategorized

Punk Rock Bowling, dag 1

Lördagen var festivalens första dag, och det var också dagen för bowlingturneringen där flera av mina vänner deltog. Själv började jag dagen med att stå i kö utomhus i 40 graders värme i en och en halv timme för att hämta upp mina festivalbiljetter. Det kändes ändå inte så illa med tanke på att alla som hämtade ut sina biljetter på fredagkvällen hade behövt köa i tre timmar. Något att jobba på till nästa år kanske, PRB?

Snart kommer bilderna från söndagen och måndagen också, det är så många så vi tar och delar upp det lite.

Vi hejade på våra tjejer i bowlinglaget High Fivin’ Drunken Sailors, som visserligen inte gick vidare i bowlingen, men lätt hade turneringens snyggaste outfits.

Gruppbild! En av väääldigt många från helgen. Vi gillar det här med gruppbilder.

En till gruppbild, från inomhus-utomhusbaren på Sam’s Town, där bowlingturneringen i vanlig ordning ägde rum.

Det blåser ALLTID i Vegas. Knäppa ökenklimat. På väg tillbaka till hotellet fick vi hålla i både hattar och kjolar.

Sen var det äntligen dags att se lite band. Stiff Little Fingers var helt klart det bästa på lördagsspelningen. Trots att de är gamla låter de fortfarande så himla bra live. Dropkick Murphy’s spelade också samma kväll, men deras arenarockspunk är så himla tråkig nuförtiden, så vi orkade inte ens riktigt stanna och kolla.

På kvällen drog jag, Natalie och hennes kompis Charlene runt och gjorde Downtown Vegas osäkert. Natalies nya ragg Shawn hängde också på och hittade på tokigheter med oss hela natten. Till exempel har jag ett helt gäng bilder tillsammans med den här Kiss-snubben i min kamera. Oklart riktigt varför.

Om jag ska vara ärlig så minns jag inte så mycket mer från lördagen. Too much alcohol.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *