Uncategorized

Punk Rock Bowling, dag 2

På söndagen vaknade vi, satte på oss bikinis och gick ner mot poolen. Så fort vi klev utanför hotellet insåg vi dock att ökenhettan från gårdagen var spårlöst försvunnen. Från 40 grader och solsken till 12 grader och snålblåst över natten. Vi hade inte mycket annat val än att ta hissen upp till rummet igen, klä på oss de varmaste kläder vi hade med oss, och sen ta bilen till Las Vegas Fantastic Swap Meet för lite tidsfördrivsshopping.

När vi kom tillbaka till downtown var det hög tid för öl och helgens första riktiga mål mat.

Att festivalområdet var utomhus var plötsligt inte så trevligt i kylan. Men skinnjackor, alkohol och lite spontandans gjorde det i alla fall uthärdligt när vi gick för att kolla på banden.

Descendents var lätt ett av de bästa banden på hela festivalen, och förmodligen något av det bästa jag sett live någonsin. Även om de spelade sina kanske fem bästa låtar under de första tio minutrarna, vilket var lite av ett antiklimax. Sjukt bra spelning i vilket fall som helst!

Stå tätt ihop och posa för gruppbilder är ett annat sätt att hålla värmen när man inte är van vid temperaturer under kanske 17 grader. (Om ni undrar varför min ölflaska är i en plastmugg så är det just för att ölen var så kall att jag höll på att frysa händerna av mig. Har verkligen inget vikingablod över huvud taget.)

Efter festivalkonserterna var det varje kväll pubspelningar på betydligt mindre scener inne på krogar i närheten, som alla var slutsålda. Den här kvällen skulle Street Dogs och Cock Sparrer göra ett utsålt kroggig, som ingen av oss hade biljetter till. Men en snubbe som kände någon i bandet lyckades få in hela vårt sällskap på kanske 6 personer helt gratis på spelningen. Och jag vet inte ens om det riktigt går att beskriva lyckan i att få se Cock Sparrer live i en ganska liten kroglokal, eftersom de numera mest kör utsålda arenagig. Det var allsång och dansparty i hela lokalen genom hela spelningen. Så. Himla. Bra.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *