Uncategorized

Vattenkatterna

Båda mina katter är märkligt besatta av vatten, och inte sådär livrädda som katter brukar vara. Jag funderar lite grann på om detta är onormalt. Vad tror ni?

Exempel 1: Så fort jag tar ett enda litet steg i riktning mot badrummet kommer Ninja springande i full fart och kastar sig mot kranen. Sen sitter hon där och stirrar på mig tills jag sätter på vattnet, och hon kan sitta där och dricka direkt från kranen exakt hur länge som helst.

Exempel 2: Varje gång någon av oss duschar klättrar båda katterna upp på den övre kanten av duschkabinen och sitter där ovanför oss och dricker vatten ur våra händer.

Exempel 3: Ninja stjäl alla mina hårsnoddar och lägger dem i sin vattenskål. Jag försöker gömma hårsnoddarna men hon hittar dem alltid, så när jag vill sätta upp håret får jag först fiska upp en dyngblöt snodd från vattenskålen. Förstår inte riktigt tjusningen.

Exempel 4: Lilla Blue dricker helst vatten direkt ur vattenglas. Man får hälla upp det åt henne och ställa det på diskbänken. Detta fastän katternas vattenskål är precis nedanför.

Comments Off on Vattenkatterna