Konsumtionsglädjen,  Sverige

Bättre sent än aldrig

När jag flyttade till USA hade jag bara en enda resväska med mig. När vi landade i Kalifornien hade den väskan fått sig ett stort hål längs med sömmen på ena långsidan, och det var rena turen att jag inte hade förlorat något viktigt under resan. Jag tog det som ett tecken på att jag var här för att stanna – jag kunde ju inte gärna åka tillbaka till Sverige med en trasig resväska! Nu är det dock mindre än två veckor kvar tills jag landar i Stockholm för första gången på tre år, och alltså hög för nytt bagage. Det fick bli en stor resväska och en ny sminkväska som nog rymmer allt jag kan tänkas behöva under de tre veckor jag är i Sverige.

Att resväskan kommer vara ganska svår att missa på bagagebandet på flygplatsen är ju bara en bonus.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *