Länkkärlek

Dubbelriktad länkkärlek

Jag har fått en del länkkärlek slängd åt mitt håll den senaste tiden, och ödmjuk som jag är vill jag förstås inte att ni ska missa när någon säger något snällt om mig. Dessutom är det ju vanligt hyfs att åtgälda tjänsten, så här får ni lite inkommande och utgående länkkärlek i ett:

Sötaste Elina gillar att skryta om vänner som det går bra för, och får mig att låta som världens mest lyckade person. Själv är jag minst lika imponerad av Elina, som bara under de senaste åren har lyckats gå ner en hel massa i vikt, bli mamma till en skitcool unge, ta lärarexamen och flytta hela sin lilla familj från Stockholm till Göteborg. Det är nog fler än jag som sitter och hoppas på att hon ska börja uppdatera sin blogg lite oftare igen (hint hint!).

Det här smickret från Cameliss gör att jag rodnar ända ut i fingerspetsarna. “Übervacker donna” va, har ni hört nåt så tjusigt? Det finaste med läsare som bloggar själva är ju i alla fall att man får chans att upptäcka en massa nya bra bloggar, och Cameliss åkte direkt in i Reader-listan. Dessutom har hon kanske den bästa presentationstexten.

Vilka bloggar läser ni just nu?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *