Musik

Ett försök till återupplivande

Tack för ert stöd och de fina kommentarerna, det betyder mer än ni tror.

Jag orkar inte gräva ner mig i självömkan, livet är för kort osv. Dessutom är det helt galet utmattande både fysiskt och psykiskt att vara så stressad som jag har varit på sistone. Så nu tycker jag att vi tar och bestämmer att det får vara nog. Jag har fortfarande en del svåra beslut att fatta, men det är ingenting som säger att jag inte kan vara glad under tiden. Och det finns ingenting som snabbare och mer smärtfritt kan få mig på bra humör än musik.

Jag flyttade från Sverige innan hela Spotify-grejen tog över musiklyssnandet, och här i USA har det bara funnits en betalversion fram till alldeles precis nyss. Jag fick en inbjudan och skaffade Spotify idag. Den 20 juli 2011 går härmed till historien som den dag jag äntligen anslöt mig till den digitala musikrevolutionen. Eller nåt. I vilket fall som helst satte jag ihop en liten playlist med pepp-låtar – såna som gör mig instantly happy – och tänkte dela med mig. Så here it goes:

We’ve All seen better days »

1. Against Me! – Thrash Unreal
2. The Bronx – Heart Attack American
3. Mad Marge & The Stonecutters – Fishnet Stockings
4. The Creepshow – Last Chance
5. Star Fucking Hipsters – Allergic II Peoples
6. The Briggs – Red Alert
7. Hot Water Music – Wayfarer
8. Descendents – Pervert
9. The Beltones – Weak
10. Star Fucking Hipsters – Zombie Christ
11. NOFX – Lori Meyers
12. U.S. Bombs – The Gow
13. A Global Threat – Not Those Kids
14. The Peacocks – We’ve All Seen Better Days
15. The Kings of Nuthin’ – Quick Fix
16. The Clash – Stay Free
17. Big B – White Trash Life
18. Alkaline Trio – Deathbed
19. Morning Glory – The Whole World’s Watching

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *