Livet är en fest

Forts. på mycket spännande lördag

Inte förrän klockan 17 ungefär orkade jag pallra mig upp ur sängen och in i duschen, fortfarande med den envisa baksmällan från helvetet i bakhuvudet. Men det var Lisas födelsedag, och planen var att dra på rockabillyspelning i Little Italy och dansa hela natten, så jag hade inte så mycket annat val än att dra på mig klackar, klänning och läppstift och åka över till Lisas hus för lite förfest. Sen råkade det bli sent och vi hade fortfarande inte kommit iväg, så jag tackade för mig och åkte hem igen.

Men jag såg i alla fall till att styra upp en gruppbild till bloggen först, så att den där timmen det tog att locka håret inte skulle vara helt bortkastad. Man får ju inte vara dum.

0 Comments

 • Duktiga Tjejen

  Iiih, jag har bakisfobi. (har ej varit på årstal). Bra jobbat att ta dig iväg ändå!

  Såg förresesten massa IHOP i Kalifornien men visste inte vad de hade för mat förrän nu; svenska pannkakor! Vad mer har de? Är förvisso hemma nu sedan idag…

  Vill se fler bilder från ert hem! 200kvm är ju svinstort. Jag trodde att sånna hus var svindyra? (de kanske de är oxå iofs…).

  • Cinderalley

   Ja fan, vara bakis ar det varsta som finns, jag trodde jag ocksa hade slutat med det.

   IHOP star ju for International House of Pancakes, sa de har sjukt mycket olika sorters pannkakor. Och annan frukostmat, typ omeletter och mackor. Ett ganska mycket battre alternativ till typ Denny’s.

   Ja det ar lite for stort for 2 personer egentligen, vi anvander typ bara halften av rummen haha. Vi betalar mer i hyra an nagon av mina vanner, men anda sa sjukt vart det. Betalar for livskvalite liksom, sa tanker jag.

 • mirijam

  Finfint hår, jag MÅSTE börja lära mig/orka lära mig att piffa lite mer nu när jag äntligen har fått långt hår! Och möcke tjusig bloggdesign!

  • Cinderalley

   Tack tack! Det hjalper att umgas med vanner som ar piffigt-har-experter, eftersom man da far bade inspiration och personliga stylister nar det behovs. Rekommenderas 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *