Vardagsanekdoter

Hej då soffan

Vi har i ganska många månader haft en fin gulgrön soffa i vårt sovrum. Vi fick den av en kompis med två katter, och den kan måhända ha haft en svag odör av kattpiss i sig redan när vi hämtade hem den. Men inte tillräckligt mycket för att störa någon.

På sistone har dock vår kattunge fått för sig att eftersom soffan luktar kattpiss är det fritt fram att använda den som toalett istället för kattlådan. Orka ta sig ända dit för att pissa, liksom. Så igår när vi städade huset fick vi helt enkelt nog av stanken och hivade soffan över balkongen.

I ärlighetens namn var det mest min man som hivade. Jag stod bredvid och dokumenterade spektaklet.

Så nu har vi två gamla äckliga soffor på altanen som vi behöver bli av med. Any takers?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *